Evenement: Springcup 2023 OK-SOLO 2023

Datum: 12-05-2023 / 14-05-2023

Wedstrijdleiders Marcel en Divera stuurden de NOR en SI rond en daarmee was dit evenement voor alle comité leden echt levend geworden. De laatste logistieke zaken werden afgestemd via de app en tijdens het palaver op vrijdag ochtend. Met een goede (en met stabiele windrichting) wind finishten de laatste contender net voor 13:00, de laatste OK- Joll net daarna en de laatste solo rond half 2. Toen had elke klasse nóg twee races voor de boeg. Met een aantal kleine tweaks aan de lengte van de baan door de rib bij de bovenboeien en de contra start voor de startlijn verliepen óók die races succesvol.

Na het rondje ‘wat ging er goed en wat kan er beter’ tijdens het avondeten kwamen er tijdens dit event ook dilemma vragen over tafel zoals “elke dag een kroket eten of elke dag een lekkend pakje fristi in je rugzak?”. Dit lange weekend was voor het 20 neuzen tellende comité zowel op het water als op de Visafslag een gezellige boel!

Tijdens dit evenement verzorgde Hollandia de gehele wedstrijd organisatie: óók de inschrijvingen bij het Regatta Center, uitslagverwerking live vanaf het finishschip (wat overigens gelukkig niet tot zeeziekte leidde) en de prijsuitreiking.

Klik hier voor de uitslagen