Verenigingsartikelen

Alleen voor leden beschikbaar

Product Prijs
Wimpels 17,50
Clubknopen (22 en 15 mm) 0,50
Damesshawls 6,00
Stropdassen 15,00
  • Alle artikelen zijn tijdens de wedstrijddagen in de Vischafslag te Medemblik verkrijgbaar. Met uitzondering van de wimpels zijn de artikelen ook verkrijgbaar tijdens de roeiwedstrijden.

125 jaar K.Z.& R.V. Hollandia

Het boek ‘125 jaar K.Z.& R.V. Hollandia’ is te kopen door een e-mail te sturen aan de secretaris. Geef daarbij aan hoeveel exemplaren je wilt ontvangen, of je het boek komt halen of thuis wil laten bezorgen. Een vrijwillige bijdrage in de kosten van het boek kan worden overgemaakt op bankrekening 112171 t.n.v. K.Z.& R.V. Hollandia. Wil je het boek laten thuisbezorgen? Dan komen de verzendkosten voor je eigen rekening. Vergeet niet je adresgegevens toe te voegen aan de mail. Het boek ‘125 jaar K.Z. & R.V. Hollandia’ wordt verzonden naar het door jouw opgegeven postadres zodra de vrijwillige bijdrage is bijgeschreven op de bankrekening van Hollandia.

Ben je geen lid, maar wil je wel het boek? Dat kan! De prijs is € 30,- exclusief verzendkosten. Het boek kan besteld worden bij de secretaris. Stuur daarvoor een e-mail met je verzoek en adres gegevens. Het boek krijg je vervolgens binnen 2 weken thuisgestuurd of je kan het tijdens wedstrijddagen ophalen op de Vischafslag.